Siitä muistista ja hahmotuskyvystä vielä.

Hyvä ystäväni Akanvaaja ei jostain syystä kykene hahmottamaan raskauteni päättyneen onnistuneesti Veen syntymään jo tovi sitten. Parissakin yhteydessä (yllättävää kyllä näihin liittyy ekaan tupakki ja tokaan kalja, uskokaa tai älkää) hän on täysin spontaanisti sivulauseessa maininnut minun olevan raskaana. En silti himoitse kumpaakaan mainituista "nautinto"aineista, varsinkaan kaljaa en todellakaan juo. Haisee pahalta, yöks.

No. Olen ollut tästä hyvin huvittunut ja vitsiä on väännetty puolin ja toisin. Olen suunnattomasti nauttinut kun on joku toinenkin joka ei vaan tajua. Siis tätä, Akanvaaja ei muuten ole mitenkään tajuton. Pilkka sattui sitten taas kerran omaan nilkkaan napakasti. Viime viikolla perhekahvilassa annoin Veen kummatätinsä syliin ja menin tekemään jotain, mitä en nyt muista. Jotain tosi tärkeää epäilemättä kuitenkin. Tämä Veen kummatäti on raskaana, näkyvästi ja huolella.

Tallustin sitten muistaakseni eteisen suunnasta takaisin ja noteerasin nokkelana että kappas, on tuolla Veen kummatädin vauvalla ihan samanlainen paita kuin Veellä, hassu juttu. Tarkennetaan rautalangasta nyt vauvoitetuille ja muuten tajunsa hukanneille että jep, se oli Vee, ja jep, kummatäti on todellakin vasta raskaana.

En enää kysele milloin tämä loppuu. Tiedän jo ettei lopu. Hip hurraa. Kerrotaan tämäkin siis taas julkisesti, Akanvaaja ja kumppanit toki kuulivat tästä heti tuoreeltaan.