Kunhan nyt mainitsen että hengissä ollaan. Ei vain just nyt oikein irtoa, tai jos irtoaisi niin ei kerkiä.

Mutta Oo päätti että tissi on sittenkin in ja jatkoi imeväisen uraansa. Kattellaan taas miten pitkälle. Sain aamulojumisen sängyssä (tilapäisesti) takaisin. Kiva juttu.

Toinen kiva juttu on hissin saaminen käyttökuntoon ilmeisesti jo ensi viikolla. Tekisi melkein mieli viedä hissipojille keksejä ja mehua kiitokseksi. Portaiden kiipeäminen on just niin kamalaa kuin ajattelinkin. Meillä ei paljon ylimääräisiä ulkoilla eikä kaupassa poiketa. No rahaa säästyy, tai säästyisi varmaan jos ei olisi netti vaippa kauppoja*), mopo on taas karannut kauas maaseudulle ja vaikuttaa siltä ettei se omin avuin löydä takaisin. En jaksa hakea sitä kun se edellyttäisi portaita. Ikävämpi juttu.

Ja sitten vielä taisi käydä niin, että Siippa vaihtoi työpaikkaa ja tämä johtaa paitsi muutamiin hyviin asioihin (joita en jaksa nyt miettiä kun on paha päivä ja haluan olla negatiivinen muuten kuin hissin osalta) myös siihen, että hei hei kesäloma kasvaneen perheen kesken ja hei hei Siippa pariksi kuukaudeksi keväällä. Tarkemmin ottaen kahdeksi viimeiseksi raskauskuukaudeksi. Tai no on se kotona 2-3 yötä viikosta. Ajatus tästä on aika näännyttävä, siksi yritän olla ajattelematta sitä ja ajatella tulevaisuutta jossa meidän ihana vihreä Rellu on minun, vain minun käytössäni hela tiden ja Siipan työmatka kestää kävellen kymmenisen minuuttia. Mutta sen verran stressiä pukkaa että vaippaterapiaa tarvitaan, ja runsaasti.

Päiväunille.

*) yhdysssanavirhe on olosuhteiden pakosta (ks. linkit) pakollinen ja riipii omaakin päätäni.