Jatketaanpa tästä miesaihepiiristä. Todetaan tähän nyt vielä varmuudeksi, että Bruce Willis on ihana. Tällaisia itsestäänselvyyksiä ei periaatteessa pitäisi lähteä perustelemaan, mutta Bruce on ihana koska sillä on a) se virnistys ja b) se puheääni (siis iik!) ja sitten se vaan on. Iik.

Kaikilla  mun pojilla, kuten listaa tuttavalllisesti myös nimitän, on yhteisenä tekijänä hyvä puheääni, just sellainen oikeanlainen. Vähän - ihan vähän - nariseva, nasaali muttei kuitenkaan. Ei kimitystä missään nimessä eikä mitään bassoa, ei mokellusta eikä varsinkaan vinkumista. Ja sitten niillä on kaikilla virnistys hallussa. Ja sellainen puolihuolimaton, itsetietoinen ja itseensä tyytyväinen vaan ei ylimielinen olemus. Iih. Nämä kun hallitsee ja vielä kulkee suorassa ja omistaa hartiat muttei paksua niskaa, niin hyvällä alulla ollaan. Samuli Edelmann on muuten myös ihana, joskin lähinnä vain äänensä takia.

Sitten yleisön eli Erikan pyynnöstä (no ei se pyytänyt mutta mainitsi) inhokkilista. Vassokuu:

  1. Ben Affleck
  2. Ben Affleck
  3. Ben Affleck
  4. Tom Cruise
  5. Niko ja Erkki Saarela
  6. Hugh Grant
  7. Richard Gere

Tästä on nyt jätetty pois tietyt itsestäänselvyydet ja pitäydytty sellaisissa joita joku saattaa pitää jollain tavalla vetoavina, paitsi noita Saareloita tuskin kukaan. Ei kai sentään? (Kohta Erika ilmoittautuu...)