Joku valopää katsoi sitten eilen tarvitsevansa meidän rattaita enemmän kuin me ja vaihtoi ne näppärästi pakettinarulla paikattuihin matkarattaisiin. Sellaiset oli kyllä ennestäänkin, kiitos vaan. Kyllähän sitä tietysti pienemmästäkin tyrmistyy, mutta neuvokkuudestani kuuluisana (kyllä!) nakuttelin vähän sähköpostia ja soittelin sinne tänne ja mietin ja selasin nettisivuja ja lukaisin lehteäkin ja sitten käväistiin Oz Babyssa bongaamassa hyvä tarjous. Meillä on nyt tällaiset Brio Novat

711336.jpg

ja olen niihin vallan tyytyväinen. Lähes identtiset edellisten kanssa, mitä nyt väri on eri (ihana!) ja jotain pikku parannusta on vuosimallia uudistaessa tullut. Tykkään kovasti. Olen melkein tyytyväinen tilanteesta, mutta sitä en kerro siipalle. Vaikka kai se arvaa kun hykertelen.

Olen materialisti. Mut siis onhan uudet kärryt uudet kärryt, onhan :) Ja noi on vielä niin nätitkin.

Jos olisin kirjoittanut tämän eilen, tämä olisi ollut kiukkuisempi (no siis todella kiukkuinen) postaus. Mutta nyt... nooh. Ehkä se vakuutusyhtiökin meille jonkun roposen tipauttaa. Toivottavasti, sillä vaikka oli miten hyvä tarjous niin ei mun kuukausitulot noihin riitä.