Varsinkaan kun tajutaan että hertsiduudelis, mähän olen ollut koko viikon syömättä salmiakkia ja pysynyt silti tolpillani! Se tarkoittaa täyttä kahtakymppiä karkkisäästötilille huomenillalla.

Taustaksi että allekirjoittaneella on ns. lääkärin ns. määräys syödä salmiakkia alakantimissa huitelevan verenpaineen takia. Salmiakilla paineet saa pysymään elävän ihmisen lukemina ja minut itseni pysymään toimintakykyisenä. Mutta nyt on siis niin onnellisesti että koko viikon on ollut ihan kohtuullinen olo. Väsyttää toki, mutta normaalilla tavalla, ei niin että silmissä pimenee ja olo on kuin toisen päivän krapulassa. Niin ja voi mennä mihin vain bussiin, ei tarvitse odottaa sellaista jossa on penkki vaunutilan yhteydessä. Kymmenen minuuttia bussissa seisoen oli vielä pari viikkoa sitten ihan mahdoton ajatus.

Niin että ehkä tämä tästä. Totesin myös että ihan samat on sapuskat ja olot kuin Oota odottaessa, joten eiköhän tämäkin ole poika. Olkoon tämä nyt ensimmäinen virallinen veikkaus, paitsi jos olen veikannut jo enkä muista sitä. Sekin on ihan täysin mahdollista.