Eiliseen täydennystä, koska unohdin (!) kirjoittaa tämän eilen.

Oltiin sitten neuvolassa. Mut. Maanantaina Siipan kanssa pähkättiin että miten logistiikka hoidetaan, ottaako auton ja noutaa meidät neuvolasta, jolloin bussaamme sinne, vai meneekö fillarilla jolloin auto jää minulle. Pähkättiin niin huolella että lopputulosta en muistanut enää lähdön hetkellä. Tai luulin muistavani että bussilla piti matkata. Pakkasin lapset ja itseni siis erittäin ajoissa ja huolella. Oo huusi kuin hinaaja koska joutui heräämään päiväuniltaan kesken kroohin. Alkoi olla jo kiire. Ehdittiin ala-aulaan ja meinasin ottaa kärryt siitä mukaan, kun muistin että ei hitto, olisko mulla kuitenkin auto tuolla parkkiksella. Oli. Autolla siis.

Oltiin neuvolassa puoli tuntia ennen aikojamme. No ei siinä mitään, Oo leikki ja Vee nukkui, ja minä ärsytin itseäni vauvalehdellä. Päästiin vähän ajoissa punnikoitavaksikin. Mainitsin siinä että ollaan vähän ajoissa koska bussiaikataulu on tällainen että seuraavalla oltaisiin myöhästytty. Nyökyteltiin. (Selitys oli siis ihan järkevä vaikka autolla tultiinkin, koska bussiaikataulun takia lähdettiin ovesta kuin kämppä olisi ollut tulessa.) Terkkari teki tavanomaiset kysymyksensä liittyen valtavirrasta poikkeaviin valintoihimme, mutta vaikutti jo aika alistuneelta. Vaippojen lukumäärää ("niin siis montako noita sitten tarvii?") kysyi, kuten joka ikinen kerta esikoisen vauva-ajoista alkaen. Toisaalta tämän voi kokea lohdullisena, jollain muullakin muisti pettää. Tai sitten tämä on sitä small talkia jossa olen tosi huono.

Koska meillä oli päivän viimeinen aika, terkkari lähti kotiin saatuaan meidät pihalle. Siinä pihalla sitten minä pakkasin lapset ja itseni autoon ja vilkutin terkkarille, joka peruutti viereisestä ruudusta pois. Kotona aloin miettiä jotta nyt tuli merkintä papereihin taas. Terkkariparka. Siellä se mietti että olihan sillä auto, eli tuokin äiti huijaa ilman mitään syytä ja aiheena se että tuli neuvolaan liian aikaisin. Nyt se luulee että tykkään käydä siellä ja sen lisäksi olen patologinen valehtelija.

Huoh.