Tää on vähän vanhan kertausta, mutta menköön nyt. Siis perhekahvilassa tämän jo kerroin sangen myötämieliselle yleisölle, mutta niin kovin moni on vielä tätä tarinaa vailla että kerrotaan täälläkin.

Oo rakastaa Maisaa. Tunnari englanniksi kuulostaa melko oikealta, sävelkin sinne päin oikein, mikä on tietysti vähän noloa koska se kertoo äidin laiskuudesta. "Otas kuule tuosta kipollinen muumikeksejä ja katso pätkä Maisaa, äiti makaa tässä, jooko?" Iltalauluiksi lauletaan mm. Maisa-kulta ja uutuutena muumikeksi-kulta, entisten nosturi-kullan ja roskisauto-kullan lisäksi. Tosi normaalia.

No joo siis. Katsottiin sitten jälkikasvun kanssa taas oikein urakalla Maisaa ja kumppaneita. Siinä on se Keke-kroko jota aiemmin mainostin epäkestäväni. Keke on vähän hidas ja sellainen - no sanotaan että ei ole kaikki lusikat laatikossa. Kun muut tekevät sirkustemppuja tyyliä viis volttia kerien, Keke hyppää haaraperushypyn ja sitten toiset hurraavat. Keken puhe on vielä enemmän mölinää kuin niiden muiden. Kuin Kummelia katsoisi, paitsi että en ole koskaan katsonut Kummelia, mutta mielikuva on tämä. Nyt sitten tuossa iltana eräänä havahduin puolikoomasta tajuamaan että hyvänen aika, Keke on vähän erilainen mutta ne muut ei välitä siitä. Ne tykkää Kekestä ja leikkii sen kanssa ja Keke pääsee kuumailmapalloon mukaan ja ne toiset hurraa sille kun se hyppää.

Arvatkaa mitä? Aloin parkua. Oo toimitti äidille nenäliinan. Paruin lisää.