Koska on kiva tulla kehutuksi ja kiitetyksi, niin tehdäänpä siis sitä. Jos tunnistat itsesi kehuista, taputa itseäsi olkapäälle. Jos et, voit silti taputtaa jos tiedät että syytä olisi. Jos tunnistat jonkun muun, taputa jos olosuhteet sallivat. Paremman puutteessa taputa käsiäsi yhteen.

Kiitoksia siis

 1. Siipalle joka haki kiinalaisesta herkkuja sillä aikaa kun olin Oon kanssa apteekissa survivoimassa (joo, sillä on vieläkin korvatulehdus, ei se mennyt ohi yhdellä kuurilla)
 2. Linnan apteekin proviisorille joka oli kiva ja kantoi ostokset kassalle kun mulla ei ollut käsiä riittävästi (Oo vaati molemmat kädet, lääkkeitä nyt ei kottikärryllistä tarvittu sentään)
 3. Miralle, joka pelasti aamuni positiivisella palautteella
 4. Kaikille, jotka kakistelematta söivät pullantekeleitäni imetystukiryhmässä tänään ja ymmärsivät kehua niitä
 5. Lääkärille, joka oli aika kiva vaikka sanoikin että Oo ei ole enää vauva vaan pieni poika ja että meneepä se lujaa. Ja sille toisellekin lääkärille jolta Oo sai tarran kun karkasi äidiltä ja pyyhälsi sisään tutkimushuoneeseen (johon meitä ei ollenkaan oltu kutsuttu ja alkoi vielä komennella lääkäriparkaa) 
 6. Alpro Soya -mansikkajugun kehittelijälle, maistuu sekä äidille että pojalle (jugu siis, ei kehittelijä, tai en tiä kun en ole häntä nähnyt, jos vaikka äidille maistuisikin)
 7. Hilivinksiksen Susannalle joka esimerkillisesti palveli asiakasta ja lähetti pikana hyvitystä kun oli sattunut pikku moka
 8. Kaikille sukulaisille jotka eivät soittaneet tänään, kun en minä olisi millään jaksanutkaan
 9. Setä tai Täti Fazerille Sinisestä
 10. Mammakeitaalla kaikille kun ootte olemassa
 11. Ja vielä erityiskiitokset kaikille irkkikavereille virtuaalisen hiekkalaatikonreunan tarjoamisesta, se tulee kuulkaa usein niin tarpeeseen että ette uskokaan. Kiitos.

 

Hiukkasen väsyttää kun viime yönä ei nukuttu juurikaan ja päivälläkään ei ehtinyt. Tänään ei oikeasti ehtinyt, jos siellä nyt joku mussuttaa jotain edellisiin postauksiin viitaten... Mutta ehkä joku toinen talvi. Tai sitte ei. Niin ja haluan mä sen vauvan silti. Kp 8.