No tämmöisiä.

 

701597.jpg

Oltiin ennen juhannusta VOK:n kesäjuhlissa YK:n Kansainvälistä pakolaispäivää viettämässä. Ruokajonobongauksen lisäksi tuli näpsäistyä tällainen otos Oosta joka ei pakolaisuudesta onneksi tajua tuon taivaallista, mutta jolla oli kivaa muiden lasten kanssa (Micolle vaan terveisiä :))

701582.jpg

Juhannusta vietettiin tuolla periferiassa. Oo pääsi traktorikuskiksi. Traktori ei liikkunut, saati ollut käynnissä, mutta se ei riemua vähentänyt.

701588.jpg

Kotona ihasteltiin taas kerran auringonlaskua. Tällainen maisema on meidän köökin ikkunasta iltaisin.

701574.jpg

Kemiön Aurinkojuhla se vasta olikin. Heppakyytiä, suklaakakkua, puutarhassa kirmaamista, kavereita ja kaikkea. Äidinkin kavereita. Oo miettimässä mihin sitten kirmaisi.

701576.jpg

Oo tykkää matkustaa hissillä ja erityisesti paipata. Siis painaa nappia. Paippi! Paippi! Kun on saanut paipata, Oo on loppumatkan yleensä kohtalaisen säyseä tapaus ja suostuu seisomaan takaseinän vieressä kuten asiaan kuuluu.

701575.jpg

Oo tykkää myös autoista. Bussi, Oonkielellä putti, on erityisen kiva vehje. Niin tämäkin, 1-vuotislahjaksi saatu yksilö. Kalat taas ovat niin in ja rock ja mitä vielä muuta, että niitä on joka leikissä. Tässä kala matkustaa joukkoliikennevälineessä.

701590.jpg

Niin ja sitten se varsinainen ylpeydenaihe tänne viimeiseksi piilotettuna, ta-daa! Meidän uusi makkari (ja Oon Isojen Poikien Patja) :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :)