Tulipahan hulinoitua. Järki tiukasti päässä, ihan vain tuttuja morjenstamassa ja kuluttamassa lauantaita kun siippakin oli töissä. Ihan varmuuden vuoksi nostin vähän rahaa lompakkoon. Sillai sopivasti. Voihan ne käyttää ruokakauppaan kun ei ne kuitenkaan mee, mutta onhan se hyvä että on rahaa jos kuitenkin. On on.

Jos vaikka tarvitsisi jotain. Tulisi eteen jotain ihan välttämätöntä hankintaa. Tavaraa joka tulisi käyttöön heti oitis ja jota ilman tuskin pärjäisi, tai ainakin ilman ollessa elämänlaatu olisi heikko. Toki.

Maltillinen aloitus Iloisen Elefantin pömpelillä; pari kierrätyskankaista kestosidettä, sammakkokuosi, flanellia, aivan älyttömän hienoja. 6 euroa yhteensä. Ei paha ollenkaan. Tyytyväistä hymistelyä ja kieppi naapurimyyjien kautta tarkkaan kaikkea hypistellen (minulla on pakkomielle koskea kaupassa kaikkea etäisestikin kiinnostavaa, vaipoista vaatteisiin ja kahvikupeista kenkiin) Igu*Leen ihanalle, toinen toistaan kauniimpia ja houkuttelevampia vaippoja ja tykötarpeita vyöryvälle ja tursuavalle pöydälle. Siis ihan totta nyt. Iik. Ääh. Tää! Ja tää! Ei. Irti. Et tarvi. Tärisevin käsin ja syvään huokaillen kerään itseni. Ei tarvita yhtään vaippaa. Ei. Mutta sen lepakkokuosisen tahdon yösiteeksi. Jossain se menee sekin raja mistä voi kieltäytyä ja mistä ei. Tästä ei voi. Sitten vielä Oolle uimapöksyt, keltaiset mereneläväkuvioiset, puolisuunniteltu juttu. Mennään Caribiaan jahka laihdun viisi kiloa. Sitä odotellessa.

Ei kuulosta pahalta eikä hallitsemattomalta? No ei niin. Voidaankin siis lopettaa tähän. Ei puhuta siitä, että ostin myös M-kokoiset, siis Oolle liian pienet, hahtuvat jänishuovutuksella. Oo ei suostu käyttämään hahtuvia ja se on ollut tiedossa ja hyväksytty tosiseikka. Minä en tiedä kenelle ne ostin, mutta vetoan auringonpistokseen. Oli nimittäin hieno keli ja kävelin keskustasta Halisiin. Tai sitten vetoan siihen vanhaan tuttuun vauvalahjateoriaan. Että muka antaisin ne lahjaksi kaverille joka saa vauvan tässä vaiheessa eräässä. Tiedoksi ko. kaverille jos tätä luet, yllätys ei ole pilalla koska tuskinpa niitä paketista tulet avaamaan. Sorppa. En ole myöskään kertonut niistä siipalle, eli virallinen tuhlaussumma on 26 euroa ja epävirallinen siis 40 euroa.

Voi minua.