1. Ei toimi oma kone ei, ei käynnisty ei pelitä. Toiveet on kohdistettu uuteen emolevyyn joka toivottavasti saapuu perjantaina. Jos se ei auta niin alan kirkua, kuulette sen varmasti. Kun siellä koneella on valokuvia, tekstiä, taulukkoa, tiedostoa, monenlaista tärkeää ja vähemmän tärkeää minkä kuitenkin haluan säilyttää. Eikä kuulu tapoihin varmuuskopioida kaikkea, ikävä kyllä. Lainailen siipan konetta ja tässä on kaikki ihan hassusti ja väärin, eikä siippa edes myönnä jälkimmäistä.
  2. Oo aloitti oksentamisen viime yönä klo 01.30. Pyykkiä on pesaistu koneellinen jos toinenkin. Tänään linja on olla kuumeinen ja kiukkuinen pieni poika, mutta yllättäen sellainen pieni poika jolle kelpaa vain ja ainoastaan isi. Paitsi unikaveriksi äiti. Sainpahan nukuttua päiväunet, tarpeeseen tulivat.
  3. Neljä päivää jäljellä ja siipasta tulee viikonloppuisä vain. Paitsi että pienelle pojalle tulee iso parku moneen kertaan, on aivan takuuvarmaa että niin tulee äidillekin.
  4. Tuotiin laivalta karkkia ja on nää hyviä mutta nyt tekee mieli sipsejä enkä varmaan lähde tuonne pilkkopimeään sateeseen hakureissulle. Karkinsyöminenkin voi siis kirvoittaa valituksen.

Kyllä. Helpotti.