Julkkikset takavuosina tapasivat esitellä vaatekaappinsa sisältöjä naistenlehdissä. Lenitan 70-luvun vaatekaappi tuli taannoin mökkeillessä turhankin tutuksi. Omaa vaatekaappiani en esittele, tuskin mun kukkahameet ja imetyspaitojen loputon rivi ketään kiinnostavat, mutta vaipathan kiinnostavat kaikkia. Toki. Ilman muuta. Siispä tässä Oo esittelee vaippakaappinsa sisällön. Kuvasta puuttuu yksi (1) harso ja yksi (1) kuori, jotka pyrstönsä peittona jälkikasvu parhaillaan nukkuu päiväuniaan. Pyykissä ei ole mitään, koska pesin vaippapyykin eilen illalla ja yövaippa oli aamulla kuiva.

Huomaa värien mukainen pinoaminen. Harsojen voisi joku luulla olevan satunnaisissa pinoissa, mutta ei. Vasemmalla ovat suosikkiharsot (Imse Vimset), keskellä hyvät mutta vähän peltiset (Popolinit ja Ruskovillat) ja oikealla muut, eli ne joita käytetään lähinnä yövaipassa bambuimujen kaverina. Notkuvalla ylähyllyllä oikeassa reunassa olevat vaipat eivät ole siinä sattumalta omista värikavereistaan eksyneinä, vaan ne ovat yövaippoja. Eri mallisia; ajalta ennen patenttinumeroa - meillä ollaan siis Fuzzi Bunz -faneja - ja siten leveämpiä ja fleeceltään paksumpia, sekä toki eri lailla täytettyjä kuin päivävaipat. Alahyllyn korissa on kuoria sekä pyykkipusseja.

Jos saman postauksen voisi luokitella kahteen eri kategoriaan, tämä olisi sekä otsikon Vaipat että Pakkomielteet alla. Koska ei voi, laitetaan vaippoihin. Niin ja ihan normaaliahan tämä on. On on.

575136.jpg

Ja kyllä. Vähemmälläkin arsenaalilla pärjäisi.