No en kirjaimellisesti, Oo ei sentään olen ihan niin ehtiväinen, mutta henkisesti. Tässä yhdessä asiassa, muuta en myönnä. Rakastan alennuskuponkeja.

Miinus viis prosenttia kaikista punaisista nilkkasukista, haa, kuponki talteen! Viimevuotiset napit puoleen hintaan, naksnaks viuhuvat sakset. Tällä kupongilla kaksi pahanhajuista käsirasvaa yhden hinnalla ja kahvit päälle, no joo, tarviihan noikin, tietty. Lompakossani on hirveä määrä erilaisia kanttiskortteja ja sitten läjä alennuskuponkeja. Enimmäkseen vanhentuneita.

Sillä vaikka rakastan kuponkeja, en koskaan käytä niitä. En muista, jaksa, viitsi tai sitten tarvitse mitään. En edes viimevuotisia nappeja. Tai jos tarvitsen niin en muista kuponkia kassalla. Vähintäänkin kuponki ehti vanhentua päivää ennen kuin käyttäisin moisen.

Tänään postiluukusta kolahtaneesta TS:n vuosikalenterista tarkistin tohkeissani heti etukupongit. Saisi kuulkaa vaikka mitä autonpesua ja kiinalaista ruokaa puoli-ilmaiseksi. Pitää ne kai sieltä naksia lompakkoon, kas kun tällä kertaa varmasti käytän ne. Varmasti.