Siippa lähti Saksaan. Se tarkoittaa sitä, että olen tämän viikon Oon kanssa kaksin. Ooparka ei tätä ymmärrä vaan yrittää sinnikkäästi etsiä isiä milloin mistäkin ja toistelee tarmokkaasti "Iti. Iiti. Iti.". Paitsi että riipii toisen ikävä ja huoli, olisi kyllä ihan kiva että Siippa tosiaan olisi kotona. Mullakin olisi sille käyttöä. En nimittäin edelleenkään osaa nukkua yksin (tai Oon kanssa kahdestaan siis). Tuollaista kevyttä kyrsintää siis ilmassa. Neljä yötä.

Mutta ettei pelkkää kamalaa niin jotain kivaakin. Ennen Siipan lennähtämistä muille maille vierahille tehtiin varaukset majoituksiin lomareissulle jolle siis loppukuusta pyrähdetään. Ne yöt, joita emme vietä sukulaisissa (uaahhhh, mutta joskus on kestettävä) jakaantuvat 1/3 Porin Vaakunan ja 2/3 Valkeisen loman kesken. Jälkimmäisestä varasin ihanan maalaisromanttisen aitan meille pariksi yöksi. Ja siellä on käytössä pesukone! Lähistöllä on mm. Ähtärin eläinpuisto. Oo näkee nallet. (Tätä mietittiin tovi, koska minulla on erittäin skeptinen suhtautuminen kaikenlaisiin eläintarhoihin. Korkeasaari ja delfinaariot ovat ainakin ehdottomasti nou-nou. Ei häkkitiikereitä eikä altaaseen vangittuja delfiinejä, kiitos. Mutta Ähtäri on minusta pykälän verran eettisempi paikka, jostain syystä. Ei tosin kaikkien eläinlajien kohdalla, kuten juuri niiden karhujen, elinpiiri on väkisin säälittävän pieni. Tämä on vaikea asia, mutta tähän nyt päädyttiin. Safari olisi hieno homma. Lottovoittoa odotellessa.)

Reissuun kuuluvat käyntikohteina myös Reiman tehtaanmyymälä Kankaanpäässä (ju-huuuu!), Koskenkorva West (no tää on siipan juttuja, arvasittekin varmaan) ja Porissa Pelle Hermannin puisto, ja sitten vapaata haahuilua siellä täällä. Matkan päätavoite on osallistua serkkuni häihin Pohjanmaalla.

Niin että onpa jotain mitä odottaa. Kun nyt saa Siipan ehjänä kotiin. Tästä tulee pitkä viikko.