Saako valittaa?

Meille tulee hissiremontti. No okei, meidän hissi toimii joskus ja jouluna ja vippaskonsteja joutuu käyttämään useimmiten (kun painaa useampaa nappulaa yhtaikaa niin rohjo lähtee liikkeelle, muuten ei), se on hidas ja ahdas ja sen ovi on ihan mahdoton. Rempan jälkeen siinä ehkä (ehkä) on liukuovet ja se toimii vaikka käyttäjä painaa tylsästi vain sen kerroksen nappia mihin on menossa. Ehkä.

Mutta mä en ala. Rempan arvioitu ajankohta on marraskuu, kesto neljä viikkoa (käytännössä alkaa varmaan vasta joulukuussa ja kestää kuusi viikkoa koska joulunpyhinähän ei tehdä asialle mitään). Marraskuussa olen toivottavasti yli puolivälissä raskaana, Oo on kaksivuotias joka enimmäkseen haluaa kävellä itse mutta sitten kun ei halua, istahtaa alas ja kieltäytyy liikkumasta muuten kuin kainalossa jalat edellä. Niin siis unohdinko mainita että me asutaan kuudennessa?

Eli vaihtoehdot ovat raahautua ja raahata portaita ylös alas tai muumioitua muurahaiskuningattareksi kotiin. Jälkimmäinen passaisi hyvinkin jos olisin lapseton. Oon kanssa se ei ymmärrettävästi toimi. Ruokakasseille on varmaan oikeasti pakko virittää kori narun jatkeena -systeemi parvekkeen kautta.

Saisko vähän empatiaa? Tai paljon?