Päivän hauskin uutinen:

Puolassa tutkitaan Teletappien seksuaalista suuntautumista

28.5.2007 20:30

 Puolan lapsiasiamies sanoi maanantaina tutkivansa, edistääkö brittiläinen tv-ohjelma Teletapit homoseksuaalisuutta.

- Olisi hyvä, jos ryhmä psykologeja puhuisi asiasta lapsille. Meidän on tutkittava tätä. Jos sopimattomia asenteita on edistetty, meidän on reagoitava, sanoi Ewa Sowinska.

Hänen mukaansa valokeilassa on Tiivi-Taavi. Purppuranväristä hahmoa pidetään pituutensa vuoksi miehenä, mutta hänellä on myös käsilaukku.

- Olen kuullut, että tämä voisi olla kätketty viittaus homoseksuaalisuuteen, Sowinska sanoi Wprostkkolehdessä.

Tiivi-Taavin asusteet joutuivat myös amerikkalaisen edesmenneen tv-evankelistan Jerry Falwellin hampaisiin. Falwell totesi vuonna 1999 Tiivi-Taavin olevan "homojen elämäntyylin malli".

Niin siis vanha juttuhan tämä on. Mutta aina vain pistää huvittumaan. Miettikää ny. Paneelikeskustelu telkkariin tyylillä Ajankohtaisen kakkosen mikämilloinkinilta, vaikka nimellä Teletapit ovat heteroita -ilta, lasten parhaaseen katseluaikaan ja ipanat sitten katsomaan kun psykotädit ja -sedät (selkeästi jommat kummat, eikä mitään käsilaukkuja epäselvillä tapauksilla) kertovat että kyllä, Tiivi-Taavi tykkää tytöistä. Mutta mitä sitten jos ne keksivät että T-T onkin itse tyttö, amatsonimallia vain? Sitten se ei enää saa tykätä tytöistä vaan sen pitää äkkiä pyörtää puheensa (öh tai siis muiden puheet) ja mennä (kulissi)liittoon Pain kanssa. Sitten havaitaan että perskules, Pai on alaikäinen ja sitten vasta nesteessä ollaan.

Huvittavaa. Mutta myös vähän pelottavaa, että tällainen (lastenohjelman hahmon sukupuoli, ko. hahmon sukupuolinen suuntautuneisuus, kenenkään sukupuolinen suuntautuneisuus, ohjelmaa seuraavien lasten tuleva sukupuolinen suuntautuneisuus) on oikeasti jollekulle tai joillekuille ongelma. Ihan kuin ei oikeita ongelmia olisi. Puolassakin.

Mä muuten luulin koko hela lapsuuteni että Bambi on tyttö. Eikä häirinnyt yhtään että niin on Kukkakin (eikö se haisunäätä ollut sen niminen?)  ja se tyttöpeura, mikä sen nimi on? Toisaalta en ole nähnyt Bambia kuin kahdesti joten mielipiteen muodostuminen on tapahtunut ilman laajaa otantaa. Enää ikinä en aio sitä katsoa, olkoon klassikko ja olkoon hieno ja olkoon mitä vaan, mutta en varmana katso piirrettyä jossa heti alkumetreillä päähenkilön äiti tapetaan. En. Enkä Leijonakuningastakaan. Jotain rajaa.

P.S. Homojen elämäntyyli: kirmaa mutanttijättijänisten seassa nurmikolla vauvanaamaisen auringon tuijottaessa, syö vain vanukasta ja leipää, heiluttaa käsilaukkua, seurustelee perheen ulkopuolelta vain elävän imurin kanssa (hmmh) ja tekee kaiken UUDESTAAN! Aika jännä kuva oli Falwellilla aiheesta. Älkää nyt hyvänen aika kertoko äidille.