Mitä mittää. Tänään on ollut muskariurakointipäivä; kaksi vauvamuskaria Mammiksella ja yksi isommille VOKissa. Tiritiri tittin tittintittin tiritiri tittin tittintaa. Eikä mitä kun kivaahan se on. Vauvoja, vauvoja, vauvoja ja lallatusta :) Tosin nyt soi päässä tuo tiritys, mikä sinänsä saisi loppua ennen nukkumaanmenoa. Tirtir.

Haamuilu jatkuu, kunnon viivaa ei näy. Mutta siis jotain kuitenkin tapahtuu. Oo on tehty kp 22, joten sinne jos tähtäis...

Kyllä mä haluan vauvan.

Niin joo muuten. Sieltä karhukirjakerhosta tuli vastaus;

Hei !

Kiitos jäsenyydestänne.
Eronne Plumps-karhu -kerhosta on tästä päivästä voimassa. --- Emme missään tapauksessa lähetä kirjoja jos peruutus on tehty, koska se ei kannata, koska maksamme lähetyskulun molempiin suuntiin.

Talvisin kerhoterveisin!
Sejase Sieltä

Hekohek. Eipä kannata tietenkään. No varsinaisesti en odottanutkaan, että vastaus olisi tyyliä "Hyvä fiksu kuluttaja, olette huomanneet markkinointistrategiamme ja siksi päästämme teidät nyt pahasta ja lähetämme vielä kyytipojaksi patakintaan" (vastauksena kysymykseeni onko toiminta-ajatus se että lähetetään se kirja kaikille vaan, kyllä sen joku maksaa), mutta Senjasen vastaus oli kyllä tylsä. Olisi nyt vähän edes käyttänyt mielikuvitustaan. Mutta ehkä Sillejasille ei makseta siitä ylimääräistä.