Taas ärsyttää.

Etsin Oolle shortseja ja lierihattua sekä sandaaleja. Miksi, oi miksi

  1. lasten sandaaleja myydään valikoimalla tummansinisiä pojille, vaaleanpunaisia tytöille, ja jos sattuu löytämään peruspunaiset niin eikö niissä lue princess tai jotain muuta oleellista. Pojalle voi hyvällä tuurilla löytää jotkut nallepöhit, mutta kun en tykkää niistä. Missä selkeät perusvärit ilman sukupuolittavia kuvioita?
  2. pojalle on mahdotonta löytää kevyet, joustavat trikoiset shortsit, joissa ei ole kaivinkoneen, kippiauton, örkin, mörkin, mörön tai animeskeittarin kuvaa. Missä selkeät perusvärit ilman sukupuolittavia kuvioita?
  3. pojalle on mahdotonta löytää lierihattua, joka ei olisi armeijakuvioitu, kippiautokuvitettu, örkkimörkitetty tai vaihtoehtoisesti disneybabies-kuvioitu, kun en minä tykkää niistäkään. Missä selkeät perusvärit ilman sukupuolittavia kuvioita?
  4. tyttöjen paidoissa on kissoja ja poikien paidoissa koiria?

Kirpparilta löytyi sitten pino iloisenvärisiä raitapaitoja eikä maksanut just pal mittää. Shortsitkin löysin sellaiset, joissa animeskeittari on korvattu pienellä aiheeseen liittyvällä tekstillä. Menköön ny. Sandaaleiksi alistuin ostamaan siniset. Mutta Oo-paralla ei edelleenkään ole lierihattua. Ehkä ne espanjalaiset myyvät meille sellaisen? Aamukampa on muuten aika tyhjä piikeistä jo ;)